The North Face Reistassen

Een sportieve The North Face reistas

Bent u een fervent sporter of trekt u er graag op uit in de natuur? Een The North Face reistas is een aankoop waar u zeker geen spijt van krijgt. Deze tas is zeker geschikt voor u als avonturier. Het is een tas die u overal mee naartoe kunt nemen en bovendien zit er ook nog eens 3 jaar garantie op. Bij Bagageonline kunt u deze tas tegen een zeer scherpe prijs aanschaffen. Neem daarom een kijkje in ons veelzijdige assortiment en laat u verrassen door ons ruime aanbod reistassen.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Ruim assortiment The North Face reistassen

Bagageonline heeft een ruim assortiment The North Face reistassen. Welke reistas u ook kiest, u zult er zeker plezier aan beleven en bovendien veel gemak van ervaren. De reistas heeft een grote inhoud, waardoor u er veel spullen in kwijt kunt. De tas is zowel geschikt voor een reis als een sportevenement. Daarmee is de reis van The North Face multi-inzetbaar en dat is natuurlijk allemaal in uw eigen voordeel. Laat u inspireren door een bezoek te brengen aan onze online shop.

In welke kleuren is de reistas verkrijgbaar?

Een The North Face reistas is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen voor een rood, zwart, paars, groen, goud of blauw exemplaar. De reistas weegt slechts 1,5 kilo, dus u hoeft nooit een zware tas meer mee te sjouwen. Kortom, voor elke reis of sportavond, kunt u met deze tas uitstekend uit de voeten in elke kleur die u maar wenst.

Tips bij het kopen van een reistas

Als u op zoek gaat naar een nieuwe The North Face reistas, doet u er goed aan uw wensen op papier te zetten. U wilt natuurlijk een aankoop doen waar u veel plezier aan zult beleven. Bagageonline helpt u daar graag bij. Stelt u zichzelf eens de volgende vragen:

  • Met welk doel koopt u deze reistas? 
  • Welke kleur wenst u? 
  • Gaat u de tas gebruiken voor sporten of reizen? 
  • Wilt u een verstelbare en/of afneembare schouderband? 
  • Welk budget heeft u?

Geniet van veel voordeel bij Bagageonline

Heeft u ook een nieuwe reistas nodig? Schroomt u dan niet om een bestelling te plaatsen in de webshop van Bagageonline. Bij ons profiteert u altijd van veel voordelen. Zo heeft u een bestelling die u op werkdagen voor 22:00 uur plaatst, de volgende dag al in huis. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht en u kunt altijd kosteloos retourneren. Heeft u een vraag of wilt u een advies ontvangen? Onze klantenservice staat u met de nodige expertise te woord. Wilt u ook een nieuwe The North Face reistas? Wij zijn ervan overtuigd dat u het gewenste exemplaar zeker in onze webshop zult vinden. Wij wensen u veel (sport)plezier toe bij uw nieuwe aankoop!