Samsonite XBR

Samsonite XBR

Deze business lijn is licht, duurzaam, functioneel en sterk en heeft een professioneel design. De XBR collectie van Samsonite biedt uitstekende bescherming voor uw laptop. De tassen en spinners van Samsonite XBR zijn perfect voor zakelijk gebruik.


Toon filters

Meer over de Samsonite XBR collectie

Voor alle soorten mobiliteit heeft de XBR serie wel een oplossing: er is keuze uit rugtassen, cross-over tassen, aktetassen, spinners en een business tas op wielen. Uw laptop zit veilig opgeborgen in een Smart Fit-laptopcompartiment. Deze past zich perfect aan uw laptopformaat. De XBR collectie beschikt verder over ergonomische schouderriemen en soft touch-handvatten en is gemaakt van polyester (90%) en polyurethaan (10%). De Rolling Tote (laptoptas op wielen) en de Mobile Office (spinner) zijn ideaal voor de zakelijke reiziger. Zo heeft de Rolling Tote Smart Sleeve voor eenvoudige bevestiging aan uw koffer en heeft de spinner voldoende ruimte om naast uw zakelijke spullen ook kleding mee te nemen voor een korte reis.

De XBR collectie van Samsonite bij Bagageonline

Of u nu op zoek bent naar een aktetas, rugtas, cross-over tas, spinner of business tas op wielen: bij Bagageonline vindt u de complete XBR collectie van Samsonite. Bestellen is eenvoudig en doet u dit op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd. Belt u gerust met onze klantenservice wanneer u vragen heeft.