Samsonite Uplite

Samsonite Uplite: multifunctioneel en buitengewoon licht

Een serie van Samsonite die bekend staat om comfort en lichtheid. De Uplite collectie bestaat uit diverse zachte koffers, duffle bags, reistassen, toilettassen en beautycases van nylon. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maatvoeringen.


Toon filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meer over de Uplite collectie van Samsonite

Het handbagage model van de Uplite is breed opgezet: verkrijgbaar in zowel upright, als spinner uitvoering. Daarnaast is er ook een Expendable variant voor extra volume. De complete koffer lijn is voorzien van een vast TSA slot, waardoor bij eventuele controles uw koffer niet geforceerd hoeft te worden. Als gezegd is de Samsonite Uplite koffer een lichtgewicht. U kunt hierdoor meer bagage meenemen. Doordat het interieur goed is ingedeeld kunt u dan ook veel kwijt. Uw reisbescheiden kunt u eenvoudig opbergen in één van de vakken aan de buitenkant. Samsonite heeft de Uplite collectie compleet gemaakt met duffle bags (met of zonder wielen), een reistas, beautycase en toilettas.

Ook voor de Uplite collectie van Samsonite kunt u terecht bij Bagageonline

Als officieel dealer van Samsonite kunt u ook bij ons terecht voor de Uplite collectie. Neem deze gerust door en mochten er vragen zijn dan kunt u deze altijd stellen aan onze klantenservice. Bent u er uit? Bestellen is eenvoudig en bezorging is gratis.

Bij Bagageonline kun je ook terecht voor andere zachte koffers van Samsonite. Denk aan de Base Boost, B-Lite 3, Spark SNG of X-Blade 3.0.