Spectrolite 2.0

Samsonite Spectrolite 2.0

Deze 2.0 versie is de opvolger van de Spectrolite en heeft een vernieuwd design, nieuwe, handige functies en is verkrijgbaar is verschillende formaten die afgestemd zijn op de nieuwste elektronische apparaten.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Meer over de Spectrolite 2.0 van Samsonite

Laptoptassen op wielen, rugzakken, aktetassen, cross-over tassen: ook deze collectie van Samsonite is breed opgezet. De Spectrolite 2.0 is namelijk ook nog eens in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Laptops worden comfortabel en veilig opgeborgen in het PerfectFit compartiment, die ideaal is voor de nieuwste laptops, Macbooks en 2-in-1 apparaten. Mooie, goed georganiseerde indelingen binnen de Spectrolite 2.0 collectie. Samsonite heeft ook met deze serie weer aan elke zakelijke gebruiker gedacht.

De Spectrolite 2.0 collectie van Samsonite is te bestellen bij Bagageonline

Ons Samsonite assortiment is groot. Deze opvolger van de Spectrolite maakt ook onderdeel uit van dit assortiment. We hebben verschillende soorten, kleuren en formaten op voorraad. Bestel eenvoudig en snel bij Bagageonline. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.