Samsonite Spark SNG

Samsonite Spark SNG: beschermend en praktisch

Deze soepele Samsonite collectie is geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik. Verrassend veel volume bij de incheckmodellen. Breed aanbod van toilettas tot XL spinner. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maatvoeringen.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De Spark SNG collectie van Samsonite

De opvolger van de Spark, Samsonites bestverkopende soepele collectie. Het design is vernieuwd, het ontwerp is lichter en heeft meer volume en functies dan voorheen. De Spark SNG heeft een divers en volledig aanbod. De sloten van alle reistassen en -koffers (behalve de Duffle) hebben een TSA functie. Hierdoor hoeft uw slot niet te worden geforceerd bij eventuele controles bij reizen naar de VS. De Spark SNG is lichter dan zijn voorganger en biedt ook nog meer volume.

Op het gebied van handbagage heeft Samsonite bij de Spark SNG extra breed uitgepakt: niet alleen is er keuze uit 2 wielen (upright) of 4 wielen (spinner), maar beide versies zijn ook nog verkrijgbaar met of zonder bovenvak met uitneembaar waterdicht tasje. Samsonite noemt dit vakje een toppocket en heeft hiervoor patent aangevraagd. U kan hier bijvoorbeeld uw reisdocumenten of een flesje drinken in opbergen. Bij alle formaten spinners van de Spark SNG worden beide compartimenten in de koffer van elkaar gescheiden en worden uw spullen goed op de plaats gehouden door de riemen.

Koffers in alle soorten en maten, kledingtassen, laptoptassen, duffles met en zonder wielen, beautycases en toilettassen. Kortom, de Spark SNG collectie van Samsonite biedt een compleet reispakket aan.

Samsonite Spark SNG bij Bagageonline

Bij Bagageonline bieden we al deze producten aan. Met zoveel mogelijkheden is het goed mogelijk dat u wellicht vragen heeft. Schroom dan ook niet om contact op te nemen met onze klantenservice. De Spark SNG collectie is eenvoudig te bestellen bij Bagageonline. Wij laten deze gratis op uw adres afleveren.