Samsonite Paradiver Light

Samsonite Paradiver Light: praktisch, licht en sportief

Reistassen serie van Samsonite met een casual look. Lichtgewicht tassen met een praktische indeling. De Paradiver Light serie heeft een breed scala aan producten: dufflebags (op wielen), (laptop) rugtassen, toilettassen en cross-over tassen. Allen verkrijgbaar in diverse sportieve kleuren. De reistassen zijn sterk door het 600x600 denier polyester, die door de PU coating ook nog eens waterafstotend zijn.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Omschrijving Samsonite Paradiver Light

De casual Paradiver Light reistassen hebben nog niet zo lang geleden een make-over gekregen. Zo heeft Samsonite ervoor gezorgd dat deze tassen lichter zijn dan ooit en zijn ze uitgevoerd in sportieve kleuren. Paradiver Light tassen zijn gemaakt van polyester. Een groot deel van de serie is uitgevoerd met een PU coating die ervoor zorgt dat de tassen waterafstotend zijn.

Ruime keuze Paradaver Light van Samsonite bij Bagageonline

De collectie van de Paradiver Light bestaat uit diverse reistassen met en zonder wielen, (laptop) rugzakken, cross-over tassen en toilettassen. Bij Bagageonline vindt u ze allemaal. Bij vragen over onze producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Heeft u al een Paradiver Light op het oog? Bestel op werkdagen voor 22:00 uur en dan heeft u ‘m de volgende dag in huis.