Samsonite Neopulse

Samsonite Neopulse

De Neopulse serie van Samsonite: licht en sterk tegelijk. De metallic kleuren geven deze koffer op 4 wielen een luxe uitstraling. Uitermate comfortabel door de ultralichte trekstang (afgestemd op de lengte van elke reiziger) en zacht rollende, dubbele wielen. Gescheiden compartimenten met gevoerd tussenschot met rits. Zilver- en champagnekleurige details.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Omschrijving Samsonite Neopulse

De Samsonite Neopulse is gemaakt van een lichtgewicht polycarbonaat. Dankzij het gepatenteerde, zelfverstevigende ontwerp met hoekbescherming heeft u jarenlang (reis)genot. De Neopulse serie past hierdoor perfect in het assortiment van Samsonite: de beste kwaliteit, voor een scherpe prijs.

Uw persoonlijke bagage zit veilig achter een geïntegreerd combinatieslot met TSA. Hierdoor kunt u zorgeloos naar de VS reizen. De zilver- en champagnekleurige details vindt u terug op de handvaten, stuurstang en wielen. Het comfort van de Neopulse zit ‘m vooral in de dubbele, ultralichte trekstang (afgestemd op de lengte van elke reiziger) en zacht rollende, dubbele wielen. Het interieur bestaat uit 2 compartimenten met een gevoerd tussenschot met rits. Het onderste compartiment van de Samsonite Neopulse heeft elastische, gekruiste inpakriemen. 

Neopulse koffers van Samsonite bij Bagageonline

Bij Bagageonline vindt u de complete Neopulse serie van Samsonite inclusief standaard 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel op werkdagen voor 22:00 uur en u heeft ‘m de volgende dag in huis. Heeft u vragen over de Neopulse serie of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Naast de Neopulse vindt u ook andere koffers van Samsonite bij Bagageonline.