9.5 van 10 op Trustpilot
9.5 van 10 OP TRUSTPILOT: 19986 reviews
Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis! Gratis verzending vanaf € 25 Gratis retourneren

Lite-DLX

Samsonite Lite-DLX: functioneel en elegant design

De Lite-DLX collectie van Samsonite straalt luxe uit door de perfecte mix van het gebruikte materiaal, kleuren en de details. Deze lijn bestaat uit diverse spinners, duffle bags (met of zonder wielen), beautycases en toilettassen. Deze producten kunnen prima gecombineerd worden met de Lite Cube-DLX spinners.

Toon filters
Sorteer op:

1 artikel(en)

Sorteer op:

1 artikel(en)

Meer over de Samsonite Lite-DLX collectie

Deze polyester lijn heeft lederen afwerkingen en is voorzien van Teflon textielbescherming om water en vuil af te stoten. Hierdoor blijft uw Lite-DLX product langer mooi. De grotere reisitems beschikken over een tabletcompartiment. Samsonite heeft alle Lite-DLX spinners voorzien van een vast TSA slot. De Expendable versies kunnen – zoals het woord al zegt – nog uitgebreid worden met nog wat extra ruimte. De luxe uitstraling is ook aan de binnenzijde terug te zien. Zo lopen ook hier de lederen details door en hebben de Lite-DLX spinners praktische indeling. De Duffle bags kunnen goed opengezet worden waardoor u gemakkelijk uw bagage in de tas kunt plaatsen. Bij deze tassen zit een TSA combinatiehangslot en Smart Sleeve voor vlotte bevestiging aan uw tas of koffer. Ideaal wanneer u op reis gaat. De toilettas en beautycase maken de collectie compleet.

Bestel Samsonite Lite-DLX artikelen bij Bagageonline

Bestellen is eenvoudig en we leveren snel. Dus ook voor de Lite-DLX collectie van Samsonite ben je bij Bagageonline op het juiste adres. Tip: de Lite-DLX artikelen zijn goed te combineren met de Lite-Cube DLX collectie: een serie hardschalige spinners van Samsonite. De kleuren van beide collecties matchen goed met elkaar.