Samsonite Flux

Samsonite Flux: groot volume bij alle formaten

De Flux serie van Samsonite zijn van polypropyleen en afsluitbaar met een rits. Deze hardschalige, lichtgewicht koffer is voorzien van een slot met TSA functie, dubbele trekstang en dubbele wielen. Verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en kleuren.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Omschrijving Samsonite Flux

Uw slot zal bij een reis naar de VS niet worden opengebroken vanwege de TSA functie. De Flux koffers zijn voorzien van een flexibele dubbele ritssluiting, een dubbele trekstang en 4 wielen die 360 graden kunnen draaien. Het materiaal waar de Flux serie van gemaakt is (polypropyleen) maakt dat u een lichte, maar sterke koffer heeft. Samsonite heeft het interieur van de Flux serie praktisch ingedeeld: een dubbele pakriem in het onderste compartiment en een tussenschot in het bovenste compartiment. Verder zijn ze volledig gevoerd en hebben ze een verborgen uitbreidingsconcept voor extra volume.

Bestel uw Flux koffer van Samsonite bij Bagageonline

Alle kleuren en formaten van de Flux serie van Samsonite hebben wij op voorraad en worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie. Wanneer u op werkdagen voor 22:00 uur bestelt, heeft u deze spinner de volgende dag in huis. Het kan zo wezen dat u wellicht nog vragen heeft over Flux serie. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Naast de Flux vindt u ook andere koffers van Samsonite bij Bagageonline.