Bagageonline: 9.5 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.5 van 10 beoordeeld door 18234 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
058 299 80 88 (ma t/m za: 9-18 uur)

Verrassend veel volume met de Samsonite Duosphere

Met de Duosphere koop je verrassend veel volume. De koffers beschikken over een verborgen multifunctionele uitbreidbaarheid. Dit geldt voor alle formaten. Deze serie van Samsonite heeft een praktische inpakruimte, dubbele hoekbescherming en afsluitbare voorvakken.

Artikelen 1 tot 19 van 19 in totaal

Artikelen 1 tot 19 van 19 in totaal

Meer over de Duosphere van Samsonite

De Duosphere collectie is gemaakt van 500x300 Denier Polyester + Polyurethaan. Samsonite heeft deze lijn voorzien van een met metaal afgewerkt handvat en dubbele trekstang. Het combinatieslot met TSA functie zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw slot wordt opengebroken bij vluchten naar de VS. De inpakriemen en het afsluitbare tussenschot houden uw bagage goed op z’n plek. De hoeken van de Duosphere zijn extra sterk door de dubbele hoekbescherming.

Alle formaten hebben vier wielen, de zogenaamde spinner uitvoering. De handbagage variant van de Duosphere is echter ook verkrijgbaar met twee wielen (upright). Deze kleinste uitvoering voldoet aan de IATA richtlijnen voor handbagage.

Bestel een Samsonite Duosphere koffer bij Bagageonline

Als officieel Samsonite dealer hebben we ook veel keuze binnen de Duosphere serie: van handbagage tot groot formaat, upright of spinner en in diverse kleuren. Wanneer u op werkdagen voor 22:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze nog dezelfde dag verstuurd. Schroom niet om bij vragen contact op te nemen met onze klantenservice.