Samsonite Cosmolite

Samsonite Cosmolite: extra licht en extra sterk

Met de Cosmolite heeft Samsonite een ultralichte spinner ontwikkelt. Daarnaast heeft deze collectie een uniek ontwerp en boet het, ondanks dat de koffer ultralicht is, absoluut niet in op sterkte. Bij lagere temperaturen wordt de koffer zelfs sterker.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Vakmanschap en innovatie, dat is waar Samsonite al sinds haar oprichting in 1910 voor staat. Ze streven er naar om altijd stijlvolle en kwalitatieve producten te ontwikkelen. 

Cosmolite spinners van Samsonite

De Cosmolite collectie is gemaakt van het door Samsonite gepatenteerde Curv materiaal. Dit is een geavanceerd schokbestendig en licht, maar tegelijk sterk, materiaal. De Cosmolite is één van de collecties van dit materiaal. Deze serie valt erg op door het unieke design en het grote volume. Het is een spinner uitvoering en dat houdt in dat de Cosmolite vier wielen heeft. De koffer heeft een ritssluiting met een TSA-combinatieslot en een enkelvoudige trekstang. Aan de binnenzijde worden beide compartiment van elkaar gescheiden door middel van een tussenschot. Aan het tussenschot zit een extra vakje met rits, waarin u wat kleine spullen kunt opbergen. In het onderste compartiment van de Samsonite Cosmolite zitten 2 gekruiste inpakriemen die uw bagage goed op zijn plek houdt.

Bagageonline is officieel Samsonite dealer

Bij Bagageonline kunt u terecht voor de Samsonite Cosmolite collectie. Wij leveren snel en u betaalt geen verzendkosten. Mocht het product toch niet helemaal hetgeen zijn wat u voor ogen had, dan kunt u het kosteloos retourneren. We adviseren daarom bij vragen altijd contact op te nemen met onze klantenservice.