Samsonite Cosmix

Samsonite Cosmix

De Cosmix serie is gemaakt van een duurzame stof: polyester stof geweven met drie draden en een waterafstotende laag. De ritsen zijn van glanzend nikkel. Samsonite heeft deze unisex collectie een neutraal design gegeven met vele praktische details.


Toon filters

Samsonite Cosmix collectie

De Cosmix collectie van Samsonite bestaat uit een tweetal toilettassen die opgehangen kunnen worden (de Organizer en de Kit), een tweetal pouches (Pouch en Pouch L) en de Weekender. Allen van hetzelfde materiaal, namelijk 100% polyester en ritsen in glanzend nikkel. Het buitenmateriaal heeft een waterafstotende laag. De Hanging Toilet organizer kan, zoals de naam al zegt, worden opgehangen met een haak. U kan hierdoor heel eenvoudig de benodigde spullen eruit halen. Alle modellen vallen op door hun praktische indelingen en het tijdloze design.

Bestel de Cosmix van Samsonite bij Bagageonline

Ook voor de Samsonite toilettassen bent u bij Bagageonline aan het juiste adres. Bestel op werkdagen voor 22:00 uur en u heeft de Cosmix de volgende dag in huis. Onze klantenservice helpt u graag indien er nog vragen zijn.