Bagageonline: 9.4 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.4 van 10 beoordeeld door 16500 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
058 299 80 88 (ma t/m za: 9-18 uur)

Samsonite Cabin collection

De Cabin collection van Samsonite bestaat uit een Upright koffer en een beautycase van een duurzaam polypropyleen. Compact van formaat en licht in gewicht. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Upright voldoet aan de IATA richtlijnen voor handbagage.

7 artikel(en)

7 artikel(en)

De Samsonite Cabin collection

Deze handbagage koffer van Samsonite is van polypropyleen, wat maakt dat dit een lichtgewicht koffer is. De Cabin collection voldoet aan de IATA richtlijnen. Voorzien van een vast cijferslot en zijsloten met een veiligheidspal. Op de buitenzijde zit een vak voor uw tickets. De trekstang kan verschillende hoogtes vastgezet worden. Het is een upright model, wat inhoudt dat deze koffer 2 wielen heeft. De 2 compartimenten aan de binnenzijde van de Cabin collection koffer worden van elkaar gescheiden door middel van een tussenschot. Het onderste compartiment heeft elastische inpakriemen en een zijvak met rits. Bij deze handbagage koffer is tevens een bijbehorende beautycase beschikbaar van hetzelfde materiaal. Voorzien van vast cijferslot, bovenhandvat en afneembare schouderriem. Het interieur heeft een hoofdcompartiment en meerdere elastische vakken, lussen en een spiegel.

Bestel de Samsonite Cabin collection bij Bagageonline

Bij Bagageonline bestelt u eenvoudig en snel de Cabin collection van Samsonite. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wanneer u op werkdagen voor 22:00 uur bestelt, heeft u de Cabin collection de volgende dag in huis. Voor Samsonite producten bent u bij ons op het goede adres. Zo hebben wij naast de Cabin collection onder andere de volgende modellen: Aeris, S’Cure, Cosmolite, Base Boost en Neopulse.