Bagageonline: 9.4 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.4 van 10 beoordeeld door 16543 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
058 299 80 88 (ma t/m za: 9-18 uur)

Samsonite B-Lite 3

Mooie collectie spinners en uprights van Samsonite. Daarnaast is ook de bijbehorende B-Lite 3 beautycase beschikbaar. Deze versie van de B-Lite serie heeft extra details, is lichter dan voorheen en biedt meer bescherming.

Artikelen 1 tot 16 van 16 in totaal

Artikelen 1 tot 16 van 16 in totaal

De buitenzijde van de B-Lite 3 collectie is van een mix van nylon en polyester en de binnenzijde is volledig van polyester. Het hoofdvak van de beautycase opent mooi zodat u direct bij al uw toiletartikelen kan. Door de lussen en vakjes blijven uw spullen mooi op z’n plek. Voorzien van 2 handvaten en een afneembare schouderriem. Extra gemak op reis met Smart Sleeve: de beautycase kan hierdoor eenvoudig uw (B-Lite 3) koffer bevestigd worden. De B-Lite 3 koffers zijn verkrijgbaar in 3 afmetingen, waarbij het handbagage model tevens verkrijgbaar is in upright uitvoering (2 wielen) en voldoet aan de IATA richtlijnen. Verder onder andere voorzien van een geïntegreerd TSA slot, nieuw ergonomisch handvat voor meer comfort en zacht rollende wielen. De compartimenten worden van elkaar gescheiden. In het onderste compartiment blijven uw spullen op z’n plaats door de riemen en het bovenste compartiment wordt afgesloten met een rits. De riemen in het onderste compartiment hebben het zogenaamde Smart Fix-buckle systeem. U kunt de riemen tijdens het in- en uitpakken hiermee netjes opzij zetten. De complete B-Lite 3 collectie is verkrijgbaar in zwart en blauw. Tijdloze kleuren en de kwaliteit die je van Samsonite kan verwachten maken dat u met een B-Lite 3 jarenlang (reis)plezier heeft.

Samsonite B-Lite 3 bij Bagageonline

Heeft de B-Lite 3 van Samsonite uw aandacht getrokken? Bij Bagageonline bestelt u deze eenvoudig en is uw bestelling snel in huis. Wanneer u namelijk op werkdagen voor 22:00 uur bestelt, gaan wij uw bestelling nog dezelfde dag in behandeling nemen. Bagageonline is officieel Samsonite dealer, dus ook voor de B-Lite 3 collectie kunt u bij ons terecht. Wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.