Samsonite Aeris

Samsonite Aeris: modieus en aerodynamisch

Mooie collectie hardschalige koffers die zowel in upright (2 wielen) als spinner (4 wielen) uitvoering verkrijgbaar is. Samsonite heeft voor deze serie frisse en levendige kleuren uitgekozen. De Samsonite Aeris is een betrouwbare reispartner waarin u veel bagage kwijt kunt.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Al sinds de oprichting in 1910 staat Samsonite erom bekend dat ze kwalitatief goede producten maken en altijd blijven innoveren. De Aeris collectie is daarop geen uitzondering.

Meer over de Aeris collectie van Samsonite

Deze serie is voorzien van een exclusief Samsonite motief in de schaal. De Aeris is een lichtgewicht polypropyleenkoffer die verkrijgbaar is in diverse frisse kleuren. Deze koffer heeft een driepuntsluiting en is voorzien van een vast TSA-combinatieslot. Uw koffer hoeft hierdoor bij een eventuele douanecontrole niet geforceerd te worden. Een TSA slot is verplicht bij reizen naar de VS, maar er zijn steeds meer landen waarbij de veiligheidsdiensten een TSA loper hebben. Keuze uit 2 wielen (upright) of 4 wielen (spinner). Verder een lichte, aluminium trekstang die op meerdere posities vastgezet kan worden. Aan de binnenzijde van de Samsonite Aeris vindt u gekruiste inpakriemen in het onderste compartiment, zodat uw spullen goed op hun plek blijven. De twee compartimenten worden van elkaar gescheiden door een tussenschot in netstof met daarin een vak met rits, ideaal om nog wat kleine spullen in op te bergen.

De Aeris collectie van Samsonite bij Bagageonline

Als officieel Samsonite dealer kunt u ook voor de Aeris serie bij ons terecht. U betaalt geen verzendkosten en is uw bestelling voor 22:00 uur geplaatst, dan wordt deze nog dezelfde dag verstuurd. Neem gerust contact op met de klantenservice wanneer u vragen heeft. De Samsonite Aeris collectie heeft 10 jaar fabrieksgarantie.

Naast de Aeris serie vindt u ook andere hardschalige koffers van Samsonite bij ons. Denk bijvoorbeeld aan de Cosmolite, de S’Cure of de Neopulse. Toch liever een zachte koffer van Samsonite? Ook dat is geen probleem bij Bagageonline. De Samsonite Base Boost, Spark SNG en de X-Blade 3.0 zijn enkele voorbeelden.