Parkland

Parkland maakt tassen van flessen

Parkland maakt (rug)tassen voor jeugd van PET flessen. Ze zijn in 2015 opgericht met een visie op het creëren van uitzonderlijke producten die zijn ontworpen voor individualiteit, plezier en het dagelijks leven van scholieren. De buitenkant van alle producten is gemaakt met 100% gerecyclede waterflessen.

Toon filters
Pagina
Parkland Bayside Kids Backpack Shark
-25%
Pagina

Duurzaam gebouwd

Parkland houdt dingen graag simpel. Ze ontwerpen duurzame tassen en accessoires met strakke silhouetten en verfijnde details. Hun rugtassen zijn altijd met zorg ontworpen en erg praktisch in gebruik. Prints zijn altijd volgens de laatste trends en misschien wel daarom is Parkland zeer populair onder jongeren.

Parkland Kids en Youth: praktisch en kleurrijk

Praktische rugtassen voor kinderen vanaf 4 jaar; dat is de Parkland kids collectie. Voor iedere levensfase heeft Parkland een rugtas in de collectie. Voor de jeugd maakt Parkland de speciale Youth collectie. Deze rugtassen zijn ruimer dan de kids collectie en bedoeld voor kinderen uit de groepen 6 t/m 8. Vanaf de brugklas maakt Parkland schooltassen die voldoen aan alle moderne eisen van een schooltas. Stoer of vrolijk, met prints of gewoon in een kleur. Kortom; Parkland is er voor alle jeugd en staat voor kwaliteit.

Jaren 90 - Y2K

Dit seizoen heeft Parkland naar het verleden gekeken om de toekomst te creëren. Y2K is geïnspireerd door de muziek, mode en zelfexpressie van eind jaren negentig. De onverwachte patronen en gedurfde kleuren vieren de individualiteit en bieden opties voor elke persoonlijkheid. Voorgedefinieerd, milieubewust en kleurrijk, duik in de Y2K-collectie.