Meld je aan en ontvang direct 5% korting

Ontvangen

Verzendkosten buitenland

We rekenen geen verzendkosten binnen Nederland, België en Duitsland.

Voor bestellingen binnen Europa rekenen we wel verzendkosten, op basis van het gewicht van je bestelling. De verzendkosten worden getoond in het besteloverzicht.

Bezorgen op afhaallocatie

Ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Dan kun je een ander afleveradres invullen, bijvoorbeeld het adres van je werk.

Afhalen op een PostNL afhaalpunt kan ook. Dit gaat als volgt:
Stap 1: Vul bij punt 1 (Factuuradres) je eigen gegevens in en laat het vinkje staan bij ‘Verzenden naar hetzelfde adres’.
Stap 2: Klik bij punt 2 (Verzending) op ‘meer bezorgtijden en ophaalpunten’
Stap 3: Kies een bezorgtijd waarop je wel thuis bent of kies een afhaallocatie bij jou in de buurt.

Levertijden

Je wilt je bestelling natuurlijk snel in huis hebben. Was alles voorradig op het moment dat je bestelde? Dan verzenden we meteen en kun je de bestelling de volgende dag verwachten. 99% van onze Nederlandse bestellingen wordt ook echt de volgende dag bezorgd. In België is dat 90%. Voor Duitsland en andere EU landen geldt een bezorgtijd van 3 – 5 werkdagen.

Levertijd 3-7 werkdagen

Heb je een item besteld met een levertijd van 3-7 werkdagen? Dan ontvang je van ons op de dag van je bestelling een e-mail met de verwachte bezorgdag. Als we daar toch vanaf moeten wijken nemen we contact met je op.

Pakket volgen

Je ontvangt van ons een e-mail met de track&trace gegevens van het pakket. Zo kun je zien wanneer en hoe laat de PostNL chauffeur bij je is.