OldSchool Bags

OldSchool Bags: de klassieker

OldSchool Bags maakt schooltassen die we allemaal nog kennen van vroeger. Degelijk, praktisch en altijd gemaakt van echt leer. De oude schooltas van toen, maar dan in een moderne versie. De schooltassen van OldSchool Bags zijn altijd 100% met de hand gemaakt en worden volledig gemaakt in Nederland.


Toon filters

OldSchool Bags schooltassen

Wat is er toch gebeurd met de klassieke schooltas van vroeger? Precies deze vraag stelde de ontdekkers van OldSchool Bags zichzelf toen ze ontdekten dat deze vrijwel nergens meer te verkrijgen was. En dus maakten ze hun droom waar; de retro schooltas terug brengen in het straatbeeld van nu. Ze begonnen met de fabricatie van de meest populaire schooltas ooit en maakten OldSchool Bags tassen om nooit meer te vergeten. Perfect geschikt voor studie, school of op kantoor.

OldSchool Bags Schooltas: nieuw en vertrouwd

Terwijl de schooltas van vroeger al zo perfect leek gingen de makers van de nieuwe retro schooltas toch op zoek naar verbeteringen. Beter en soepeler leer, nieuwe sloten en gemaakt voor de wensen van nu. Het resultaat was een nieuwe retro schooltas van soepel leer, waardoor het gewicht van de tas vele malen lichter is dan vroeger. De tas is inmiddels voorzien van een schouderband, de sloten gaan inmiddels soepeler en tenslotte is de binnenkant is zo aangepast dat er, behalve school- en studieboeken, ook een 15 inch laptop in kan worden meegenomen. Want OldSchool Bags mag dan gebaseerd zijn op de schooltassen van vroeger, het is de retro schooltas van nu!

In Nederland gemaakt van echt leer; voor hem of haar.

Een OldSchool Bags schooltas is altijd gemaakt van echt leer en wordt volledig gemaakt in Nederland. En dat is een bewuste keuze van OldSchool Bags; ook het leer komt gewoon uit Nederland. De schooltas is uiteraard ook zeer geschikt voor werk en is er voor hem en haar. De oude schooltas van vroeger saai? Dacht het niet, de schooltas is nu verkrijgbaar in vele frisse kleuren. Bagageonline is de plek om jouw OldSchool Bgas aan te schaffen; ontdek jouw OldSchool Bags hier!