Nomad

Nomad: Nederlandse roots, internationale avonturen

In 1965 ontwikkelde een Zweeds bedrijf een nieuwe productielijn voor synthetische dekbedden en slaapzakken in Nederland. Door gebruik van andere kleuren en materialen dan de concurrentie werd het bedrijf al snel een van de grootste producenten van slaapzakken. Het merk Nomad is bij heel veel mensen bekend. Maar wat bijna niemand weet is dat het internationale merk in het Nederlandse stadje Zevenaar is ontstaan.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Een paar jaar na de eerste successen werd het merk Nomad gestart. Zo kon het bedrijf de opgedane kennis en innovaties gebruiken voor outdoorproducten. Inmiddels ontwikkelen ze meer dan vier decennia slaapzakken, maar ook tenten, kleding, ruzakken en accessoires voor de mooiste avonturen.

Nomad – al jaren favoriet bij extreme sporters

Nomad is nomadisch; onafhankelijk en altijd in beweging en klaar voor ieder avontuur dat lokt. De producten van Nomad worden dan ook uitgebreid getest op duurzaamheid, weerbestendigheid en gebruiksgemak. Dankzij het door en door testen van de prodcuten zijn veel van de eerste modellen van Nomad veertig jaar na oprichting nog steeds favoriet bij backpackers en reizigers. Bij Nomad worden extreme omstandigheden niet vermeden, Nomad zoekt ze juist op. Onder andere om de producten te testen, maar ook om atleten uit te rusten met de beste spullen. Een mooi voorbeeld van de kwaliteit van het merk wordt tijdens Parijs-Dakar waarbij de omstandigheden meer dan extreem te noemen zijn. Hiermee is het merk ruim vertegenwoordigd, aat het merk zien dat het zeker tegen een stootje kan en dat de deelnemers dankzij Nomad goed beschermt zijn tijdens het uitvoeren van deze extreme rit.

Nomad – tassen voor grote en kleine(re) avonturen

Tijdens het backpacken draagt u letterlijk al uw benodigdheden op uw rug. Dan is het belangrijk dat uw uitrusting niet te zwaar is. Daarom zijn tassen van Nomad lichtgewicht en geproduceerd met oog op gebruiksgemak. Niet alleen voor grote reizen, ook voor reizen in onze eigen steden en dorpen is een tas van Nomad ideaal.

Geniet van de voordelen van Bagageonline

Bagageonline is officiële dealer van Nomad. Dit betekent dat u de nieuwste tassen van Nomad op Bagageonline vindt. Daarnaast biedt Bagageonline u aantrekkelijke prijzen, garantie en extra voordelen. Zo betaalt u binnen Nederland, België en Duitsland geen verzendkosten. Daarnaast heeft u altijd een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode mag u het product gewoon terug sturen en ruilen of uw geld retour ontvangen. Heeft u nog vragen over uw Nomad tas? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!