Line

Line: aantrekkelijk geprijsd

Wie zich een beetje in koffers verdiept heeft, zal het opgevallen zijn dat er behoorlijke prijsverschillen zitten tussen verschillende merken. Dat vertaalt zich niet altijd in een verschil in kwaliteit, zo bewijst Line. Line is het huismerk van Bagageonline en biedt mooie, stevige koffers tegen een aantrekkelijke prijs. 


Toon filters
Line Air Handbagage Trolley 55 Black
- 33%
Op voorraad
Line Brick Cabin Trolley 2 Wheel 55 Black
€ 39,95 € 59,95

Wie kiest voor Line, weet zeker dat er nooit sprake zal zijn van een miskoop! Als de prijs en kwaliteit van Line koffers aantrekkelijk zijn, is er dan iets anders dat tegenvalt? Eigenlijk niet. De collectie Line producten is groot, dus keuze is er volop. Bovendien zijn er veel verschillende modellen verkrijgbaar, waardoor er ook voor elk doel wel een passende oplossing is. En ook met de kleuren zit het wel goed; of u nu gaat voor een diepe rood of een neutrale zwart, er is altijd een geschikte keuze.

Line koffers, tassen en accessoires

Bagageonline biedt niet alleen een ruim assortiment Line koffers, maar ook veel andere producten van Line. Denk bijvoorbeeld aan tassen, rugtassen en accessoires. Het leuke hiervan is dat alles op elkaar afgestemd kan worden. Misschien heeft u wel een leuke tas gezien en bent u benieuwd of hier ook een portemonnee van is. Of wilt u juist uw grote koffer afstemmen op uw rugzak. Gaat u het liefst voor nog meer voordeel? Dan adviseren we u vooral om de 'Sale' afdeling in de webshop te bekijken. Daarin bevinden zich alle producten die nu tegen gereduceerd tarief worden aangeboden. In deze collectie zijn ook altijd diverse Line koffers te vinden, die soms wel met 50% korting verkocht worden. De prijs was al aantrekkelijk, maar zo wordt het aanbod helemaal onweerstaanbaar.

Gratis verzenden

Of dit allemaal nog niet genoeg is, kunnen Line koffers nu nóg voordeliger in uw handen komen. Bij Bagageonline worden namelijk voor verzendingen binnen Nederland, België en Duitsland geen verzendkosten in rekening gebracht. U betaalt dus alleen de prijs van de koffers. Mocht de koffer onverhoopt toch niet helemaal bevallen, dan kunt u altijd gebruik maken van de gunstige retour regeling. U ontvangt dan uw geld terug of kunt de koffer omruilen voor een ander exemplaar.