Impliva

Impliva paraplu

De stormparaplu’s van Impliva zijn aerodynamisch en zweven daardoor op de wind. Dit maakt ze veel lichter in gebruik tijdens stormachtig weer dan een normale paraplu. De vorm zorgt niet alleen voor de aerodynamica, maar ook voor een perfect zicht.


Toon filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Impliva is een Nederlands merk dat al sinds de jaren 60 paraplu’s maakt. Hun stormparaplu’s zijn uitgebreid getest in een windtunnel.

Door weer en wind met Impliva stormparaplu’s

Reis je veel met het openbaar vervoer of op de fiets, dan is de STORMini een uitstekende keus. Deze past namelijk perfect in je rug- of schoudertas. Windtesten hebben uitgewezen dat deze paraplu windsnelheden tot 80 km/h gemakkelijk trotseert. De STORMaxi kan zelfs windsnelheden tot 100 km/h aan. Dit is een lang model en heeft een groot ergonomisch handvat. Beide modellen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Impliva stormparaplu’s vind je bij Bagageonline

Bestellen in onze shop is eenvoudig en je kunt je nieuwe Impliva paraplu snel in huis hebben. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, betekent namelijk de volgende dag al in huis. Onze klantenservice staat voor je klaar wanneer je vragen hebt over onze producten of het bestelproces.

We zijn officieel dealer van Impliva, dus je kunt voor de garantie bij ons terecht.