Converse

Van schoenen naar Converse tassen

Hoewel Converse duidelijk een vliegende start maakte, gaat de geschiedenis van het merk niet alleen maar over rozen. De Tweede Wereldoorlog zorgde ervoor dat de focus verschoof naar het ontwikkelen van kleding voor het leger en werd langzaam maar zeker een icoon. In de jaren '70 veranderde dat.

Toon filters
Sorteer op:
Van laag naar hoog sorteren
  • 1-32 van 33 producten
Sorteer op:
Van laag naar hoog sorteren
  • 1-32 van 33 producten

Langzaam maar zeker moest het merk aan populariteit inleveren en dat leidde in 2001 zelfs tot een faillissement. Voor veel merken had dat een doodsteek geweest, maar Converse bleek nog niet klaar; er werd een doorstart gemaakt en de schoenen kwamen weer op de markt, wonnen aan populariteit en lieten het merk weer groeien. Daarnaast werden er ook Converse tassen ontwikkeld, waardoor fans nog meer keuze kregen.

Converse tassen kopen

Deze Converse tassen zijn tegenwoordig over de hele wereld verkrijgbaar, net als de bijpassende schoenen. Voor een breed assortiment kunt u bij Bagageonline terecht. Wij bieden veel verschillende modellen en kleuren Converse tassen, om zo in elke behoefte te kunnen voorzien. Of het nu gaat om een schooltas, een reistas of gewoon een leuke tas om mee naar de stad te gaan: bij Bagageonline scoort u altijd. Bestellen is eenvoudig en erg veilig; als u niet helemaal tevreden bent over wat u gekocht hebt, dan kunt u dit binnen 14 dagen altijd ruilen of terugsturen. Wij willen gewoon dat u tevreden bent!