Converse

Scoor je sportieve Converse rugtas!

Al tientallen jaren zie je Converse schoenen en tassen in het straatbeeld. Naast schoenen hebben ze ook een mooie collectie sportieve rugtassen. Met een Converse rugtas heb je altijd een praktische rugtas en een echt icoon.


Toon filters

Converse tassen: kwaliteit sinds 1908.

Weinig merken weten zo lang een toppositie vast te houden als Converse. Steeds als het lijkt alsof het merk weer op de achtergrond verdwijnt, krijgt het weer een impuls. En dat is in het geval van Converse ook helemaal verdiend. Dit merk zag namelijk al in 1908 het levenslicht en is daarmee een echte klassieker. Het bedrijf werd gestart door Marquis Mills Converse, die tot dan toe een gerespecteerde manager was bij een andere schoenenfabriek. Hij opende de Converse Rubber Shoe Company, een bedrijf dat zich richtte op de ontwikkeling van rubberen schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Amper twee jaar later lag de productie al op 4.000 exemplaren per dag.

Van schoenen naar Converse tassen.

Hoewel Converse duidelijk een vliegende start maakte, gaat de geschiedenis van het merk niet alleen maar over rozen. De Tweede Wereldoorlog zorgde ervoor dat de focus verschoof naar het ontwikkelen van kleding voor het leger en werd langzaam maar zeker een icoon. In de jaren '70 veranderde dat. Er stonden steeds meer concurrenten op, waardoor het lastig werd om op te blijven vallen. Langzaam maar zeker moest het merk aan populariteit inleveren en dat leidde in 2001 zelfs tot een faillissement. Voor veel merken had dat een doodsteek geweest, maar Converse bleek nog niet klaar; er werd een doorstart gemaakt en de schoenen kwamen weer op de markt, wonnen aan populariteit en lieten het merk weer groeien. Daarnaast werden er ook Converse tassen ontwikkeld, waardoor fans nog meer keuze kregen.

Converse tassen kopen.

Deze Converse tassen zijn tegenwoordig over de hele wereld verkrijgbaar, net als de bijpassende schoenen. Voor een breed assortiment kunt u bij Bagageonline.nl terecht. Wij bieden veel verschillende modellen en kleuren Converse tassen, om zo in elke behoefte te kunnen voorzien. Of het nu gaat om een schooltas, een reistas of gewoon een leuke tas om mee naar de stad te gaan: bij Bagageonline.nl scoort u altijd. Bestellen is eenvoudig en erg veilig; als u niet helemaal tevreden bent over wat u gekocht hebt, dan kunt u dit binnen 14 dagen altijd ruilen of terugsturen. Wij willen gewoon dat u tevreden bent!