CarryOn Wave

CarryOn Wave

Collectie handbagage koffers van CarryOn. De Wave is verkrijgbaar in diverse modekleuren en de naam verwijst naar het design van deze trolley. Comfortabel in gebruik en af te sluiten door middel van een cijferslot.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wave: lichtgewicht handbagage koffer van CarryOn

Gemaakt van ABS en met 2.15 kg een lichtgewicht koffer. De CarryOn Wave voldoet aan de IATA norm voor handbagage. Open de koffer en je ziet een ruim hoofdcompartiment met inpakriemen om je spullen op hun plek te houden. Tussenschot en netvak met ritssluiting. De koffer gaat dicht middels een ritssluiting. Af te sluiten middels een los cijferslot. Rij- en draagcomfort door de verstelbare, dubbele trekstang, het stevige handvat aan de bovenzijde en 4 soepel rollende wielen.

CarryOn Wave bij Bagageonline

Deze handbagage collectie van CarryOn vind je natuurlijk bij Bagageonline. Geniet van onze voordelen als snelle levering en geen verzendkosten. We zijn officieel CarryOn dealer dus je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht. Voor vragen en advies kun je terecht bij onze klantenservice. Ze zijn bereikbaar per telefoon, mail of chat.

Bij Bagageonline vind je ook andere koffers en tassen van CarryOn.