CarryOn Skyhopper

CarryOn Skyhopper

De Skyhopper is een stevige ABS koffer met een ruim hoofdcompartiment. CarryOn heeft deze kofferlijn een strak design gegeven en uitgebracht in trendy kleuren. Verkrijgbaar in 3 formaten, waarbij de handbagage uitvoering zowel in spinner als upright verkrijgbaar is.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Het Nederlandse merk CarryOn staat bekend om het produceren van kwalitatief goede koffers en tassen tegen gunstige prijzen. In kleuren en designs is goed terug te zien dat ze altijd goed bezig zijn met de laatste ontwikkelingen in de markt.

Skyhopper koffers van CarryOn

Een complete kofferlijn van handbagage tot en met groot formaat. De handbagage uitvoering is zowel in upright (2 wielen) als spinner (4 wielen) uitgebracht en voldoet aan de IATA norm. De Skyhopper heeft in elk formaat onder andere een ruim hoofdcompartiment met inpakriemen, handige opbergvakjes, een volledig gevoerd interieur en een verstelbare trekstang. Deze kofferlijn heeft een ritssluiting met een vast TSA-combinatieslot.

Snel je CarryOn Skyhopper in huis? Bestel bij Bagageonline

De complete collectie Skyhopper koffers vind je bij Bagageonline. Bij aflevering in Nederland, België of Duitsland betaalt u geen verzendkosten. Ontvangen we je bestelling op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt deze nog dezelfde dag verwerkt. Dat betekent dat je koffer al de volgende dag op het gewenste afleveradres kan zijn. Heb je vragen over de Skyhopper koffers van CarryOn? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice.

Bij Bagageonline kun je overigens terecht voor veel meer CarryOn reisbagage producten. Zo hebben we bijvoorbeeld ook de hardschalige koffers Transfer, Steward en de Wave