Burkely Portemonnees

Burkely portemonnees

Mooie collectie leren portemonnees van Burkely. Eenvoudige, tijdloze designs met een praktische indeling.


Toon filters

Het familiebedrijf Horsten Leatherfashion, dat al sinds 1944 bestaat, startte in 1988 met het merk Burkely. Van ontwerp tot en met productie: alles werd uitgevoerd op Nederlandse bodem. De afnames begonnen echter een dusdanige grootte aan te nemen dat het onvermijdelijk werd om de productietak in het buitenland onder te brengen. Burkely wordt echter nog altijd in Nederland ontworpen.

Meer over Burkely portemonnees

Een mooie leren portemonnee collectie van Burkely. Uitermate geschikt voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle portemonnee met een goede functionaliteit. Kijkt u goed naar wat voor soort portemonnee u nodig heeft. Bent u veel op reis dan is bijvoorbeeld een reisuitvoering wellicht iets voor u. Deze biedt zelfs ruimte voor uw smartphone. De binnenwerken van deze collectie zijn voorzien van de nodige rits- en/of (in)steekvakken. Portemonnees worden veel gebruikt en dat is alleen maar goed voor het leer. Zo krijgt deze helemaal zijn eigen look.

Bestel nu uw Burkely portemonnee bij Bagageonline

Burkely portemonnees bestelt u eenvoudig en snel bij Bagageonline. We leveren snel en u betaalt geen verzendkosten. Was het toch niet helemaal wat u zocht? Retourneren is eenvoudig en gratis. Als officieel Burkely dealer hebben we naast deze portemonnees ook een grote collectie tassen en laptoptassen van dit merk.