Trends and Inspiration bol Blog
Menu
03 Apr Travel, Young

De musthaves voor elk kind dat op reis gaat

Ook al is reizen een van de leukste dingen die er is, het geeft ook altijd een klein beetje stress. En met kinderen al helemaal. Want dan moet je niet alleen zorgen dat je eigen koffer is gepakt en klaar staat, maar ook die van hun. Want als ze eenmaal een bepaalde leeftijd bereiken, willen ze graag hun eigen trolley, net als mama en papa. Dit gebeurt vaak als ze zo ongeveer vier jaar oud en naar de basisschool gaan. Dit handbagage koffertje moet met de grootste zorg ingepakt worden, want je moet ze wel een paar uur tevreden kunnen houden in die vliegtuig- of autostoel. Reizen is voor kinderen namelijk al snel te lang. Maar om dit voor de kids wat leuker te maken (en makkelijker voor jou) hebben we de musthaves voor elk kind dat op reis gaat op een rij gezet.

Snacks

Zorg altijd dat je voldoende hapjes bij je hebt onderweg. Want niets is zo vervelend om een hongerig kind bij je te hebben. Dus kaakjes, rijstewafels, rozijntjes en fruit horen bovenaan de paklijst. Als je met de auto reist, neem dan ook voldoende water en bijvoorbeeld pakjes appelsap mee. In het vliegtuig zorgen de stewardessen voor voldoende drankjes voor je kids.

Speeltjes

Een kind kan natuurlijk niet zonder zijn of haar speeltjes. Om te voorkomen dat het een hele volksverhuizing wordt, is erg belangrijk dat je jouw dochter of zoon betrekt in het inpakproces en laat kiezen wat ze mee willen nemen. Leg bijvoorbeeld alle knuffels, kleurpotloden en boekjes op bed en vertel dat ze van alles 1 of 2 mogen meenemen omdat het simpelweg niet allemaal in het vliegtuig of de auto past.

Tech

Ook de kleintjes zijn tegenwoordig erg gehecht aan de technische uitvindingen van de laatste tijd en een game boy alleen is vaak niet voldoende. Zorg dat de iPad is opgeladen en dat je headphones bij je hebt. Zo kunnen zij lekker spelletjes spelen of een filmpje kijken en kan jij relaxen.

In geval van nood!

Hoe lang de reis ook zal zijn, zorg altijd dat je voorbereid bent op kleine noodsituaties. Zo zijn papieren zakdoekjes en natte doekjes onmisbaar onderweg om bijvoorbeeld hun handen en mond schoon te maken. Maar ook pleisters en paracetamol voor kinderen is altijd handig. Een andere noodsituatie is dat er iets over hun kleren heen valt dus neem ook altijd een extra broek, trui, shirt, sokken en onderbroek mee in hun tas. Dat is bovendien ook erg handig als de koffer kwijtraakt onderweg.

De leukste kinder trolleys

Bij bagageonline.nl vind jij de leukste kinderkoffers waar je de musthaves voor ieder kind in kan meenemen. Vaak hebben deze kleine koffertjes een leuke vorm of een leuke afbeelding. Denk bijvoorbeeld aan een scooter van Skoot, een Disney legend van American Tourister of een panda van Okiedog. Deze koffers zijn voorzien van wieltjes, zodat de kinderen niet hoeven te tillen. Zo wordt het voor je kinderen leuker als zij bij de reis worden betrokken als zij (gedeeltelijk) hun eigen kinderkoffer mogen pakken. En voor jou ook!!

De leukste kinderkoffers

Met het gezin op reis?
Wat is er leuker voor je kind om zijn of haar eigen koffertje in te pakken?!

Plaats de eerste reactie op De musthaves voor elk kind dat op reis gaat:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meer Travel, Young
De leukste Airbnb’s deze zomer

  Ohhh heerlijk! De vakantieperiode komt er aan en dat betekent dat we massaal gaan… lees verder

Bagage vertraagd, wat nu?

Koffers zijn er in alle soorten en maten, kleuren en printjes. Maar wat voor koffer… lees verder

Zoektocht naar de perfecte luiertas

Ohhh, er leek geen einde te komen aan wat voelde als de langste winter ooit.… lees verder

Secrid: de portemonnee van nu

De ontwikkelingen in het betaalverkeer zijn continu aan verandering onderhevig. Tegenwoordig kunnen we contactloos pinnen.… lees verder