Trends and Inspiration bol Blog
Menu
12 Apr Travel

De vijf mooiste tropische stranden van de wereld!

Parelwitte stranden, hoge palmbomen en turquoise zeewater… Terwijl je voeten met het zand spelen en je een Mai tai in je hand houdt, geniet je van de rust in een fleurig zwempak. Maar dan ontwaak je uit de droom en hoor je de regen tegen het raam tikken. Je staat op en bereid je voor op je normale werkdag. Maar je kan je droom maar niet vergeten; want hoe heerlijk zou het zijn om te ontsnappen aan het Nederlandse weer en in het vliegtuig te stappen naar een tropisch eiland. Naar de zee, het zand en de zon. Het strand heeft iets magisch want iedereen is daar gelukkig. Je kan daar ultiem genieten als je gaat zonnebaden, zwemmen, sporten, lekker eten of gewoon helemaal nietsdoen. En hoewel we allemaal van ons eigen strand aan de Noordzee houden, gaan we ook graag op reis om tropische stranden te ontdekken. Maar welke plekken zijn nou het mooiste? Nog mooier dan die uit jouw dromen?! Wij zetten de vijf tropische stranden, die echt de moeite waard zijn om een eind te vliegen, hier op een rij.

tikehau

Tikehau Island, Frans-Polynesië

Dit is een heel bijzonder eiland, midden in de Grote Oceaan. Want dit is een atol, een ovaalvorming eiland gefundeerd op koraal. Het is onderdeel van Frans-Polynesië, een van de meest geïsoleerde eilandengroep ter wereld. Hier vind je parelwitte stranden, is snorkelen een must en kan je genieten van kristal blauw water. Het is wel een eindje vliegen, maar dan heb je ook wat!

Palm Beach, Aruba

Palm Beach, Aruba

Heb jij ook altijd al met flamingo’s willen zwemmen – en dan bedoel ik niet van die luchtkussens voor in het zwembad – dan moet je naar Aruba. Op dit Caribische eiland, lopen de flamingo’s op het privé strand van het Renaissance hotel. Zie jij jezelf al liggen met een grote hoed en een Pina Colada terwijl de flamingo’s in de zee lopen?

Playa del Amor, Mexico

Playa del Amor, Mexico

Dit is pas echt een verborgen strand en ligt in het eiland van Marieta, Puerto Vallarta. Per boot ga je richting Playa Del Amor en je moet het laatste stuk zwemmen (lekker avontuurlijk!). Uiteindelijk zie je door een gat in de grond een prachtig wit zandstrand en helderblauw water. Sommigen beweren dat dit strand door een bom veroorzaakt is. Dit strand wordt omringd door een koraalrif, dus het is ook prachtig om de hele dag te snorkelen.

Whitehaven Beach, Australië

Whitehaven Beach, Australië

Strandgangers gaan hierheen om te genieten van de hagelwitte stranden, rust en tropische schoonheid. Dit strand ligt aan de oostzijde van Australië en is gelegen bij het Great Barrier reef. Per boot en per klein vliegtuig is deze plek te verkennen. Deze plek is nog heel puur, dus verwacht hier geen strandtentjes. Hier kan je in alle rust genieten van moeder natuur.

Fakistra, Griekenland

Fakistra, Griekenland

Fakistra is een verborgen paradijs op Pilion, een schiereiland langs de Egeïsche kust. De eerste blik op dit strand vanaf de hoge rotsen is adembenemend met het witte zand, de waterval, de fraaie rotsen en de smaragdgroene zee. En dit is niet eens zo heel ver vliegen.

Waar je ook heen gaat, wij helpen jou graag aan de juiste koffer. En wij wensen jou natuurlijk een hele fijne vakantie!

 

Ideaal reismaatje

Deze bestemmingen zijn zeker de lange reis waard. Maar als je dan toch zo ver weg gaat blijf je vaak ook wat langer.

Een lichtgewicht koffer met voldoende ruimte is dan een must.

Plaats de eerste reactie op De vijf mooiste tropische stranden van de wereld!:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meer Travel
WINTERSPORT

Het is soms lastig om de perfecte reisbagage te kiezen om mee te nemen op reis.… lees verder

Harde koffer of zachte koffer?

Een harde koffer of een zachte koffer, wat is nou het beste? Veel mensen staan… lees verder

Winter steden – Escape the snow

Escape to the snow is niet echt een quote die je vaak voorbij hoort komen.… lees verder

Welk formaat koffer heb ik nodig?

Welk formaat koffer je nodig hebt is afhankelijk van de duur van je reis. Het… lees verder