Trends and Inspiration bol Blog
Menu

Hoe verzorg je je leren tas het beste?

Sinds kort hebben wij een nieuw merk in de collectie van bagageonline.nl: DSTRCT. Dit Nederlandse merk is opgericht door twee gepassioneerde studievrienden die sinds dit jaar prachtige leren tassen op de markt brengen. Deze accessoires worden gekenmerkt door stijlvol design gecombineerd met functionaliteit. DSTRCT maakt gebruik van het beste kwaliteitsleer dat op basis van het originele ambacht uit Brabant, handgemaakte leren tassen en portemonnees vervaardigt. Het voordeel van dit natuurlijke materiaal is dat deze tassen alleen maar mooier naarmate je deze accessoire meer gebruikt. De tas krijgt meer karakter over tijd. Er zullen namelijk kleine krasjes en beschadigingen ontstaan op de tas die zorgen voor een zeer begeerde vintage-look. Echter is een leren tas wel een kleine investering. Maar je kan er ook heel lang mee doen, zeker als je deze goed onderhoudt. In dit artikel leggen we je daarom uit hoe je zo goed mogelijk je leren tas kan onderhouden, waarbij we ervan uitgaan dat jouw tas is gemaakt van het prachtige kwaliteitsleer dat gebruikt is voor de tassen van DSTRCT.

LB4

Hoe bescherm ik mijn leren tas tegen vuil en vocht?

Je leren tas is uiteraard een van jouw favorieten en daarom wil je deze zo goed mogelijk beschermen. Dat kan o.a. met een transparante spray, bijvoorbeeld Nano spray die je bij bijna alle lederwarenzaken kan kopen. Als je je tas gaat in-sprayen, zorg er dan voor dat je dat op een afstand van 20 cm doet. Omdat je dit eigenlijk regelmatig zou moeten doen, hoef je niet te overdrijven met de hoeveelheid die je per keer over je tas sprayt. Een klein laagje is namelijk al genoeg om jouw mooie tas te beschermen tegen vuil en vocht.

LB1

Hoe maak ik mijn leren tas schoon?

Is je leren tas toch vies geworden, wrijf dan lichtjes met een licht vochtige doek over de vuile plek. Laat je tas daarna op een natuurlijk manier drogen en vermijdt warme plekken zoals de verwarming. Dat geldt ook als je tas nat geworden is door de regen of als er bijvoorbeeld een flesje water heeft gelekt is jouw geliefde accessoire. Gewoon rustig laten drogen…

LB2

Hoe moet ik mijn leren tas opbergen?

Het is het beste als je je tas altijd in een katoenen zak opbergt op een droge en schone plek. Om de vorm van de tas te behouden kan je het beste de originele papieren vulling bewaren zodat je de tas daarmee kan opvullen als je in je kast legt. Houd de tas ook weg van warmte want als je de tas aan hoge temperaturen blootstelt, dan kan je de vezels van het leer beschadigen. Omdat leer afkomstig is van huid van een dier, kan deze, net als jouw huid, op een gegeven moment uitdrogen. Wij adviseren daarom om de tas elke maand met een crème of iets anders in te smeren (bijvoorbeeld vaseline).

Een leren accessoire, zoals de DSTRCT tas, kan ontzettend lang meegaan, mits je deze goed onderhoudt. Wij hopen dat deze tips jou daarbij helpen zodat je nog heel lang gebruik kan maken van jouw investering.

Hoe verzorg je je leren tas het beste?

Jouw nieuwe leren tas wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden.

De nieuwste collectie:

Plaats de eerste reactie op Hoe verzorg je je leren tas het beste?:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Business, Fashion
Vind de beste laptoptas voor jouw laptop

Gebruik jij voor jouw werk of school een laptop of neem jij jouw laptop vaak… lees verder

Zoektocht naar de perfecte luiertas

Ohhh, er leek geen einde te komen aan wat voelde als de langste winter ooit.… lees verder

Secrid: de portemonnee van nu

De ontwikkelingen in het betaalverkeer zijn continu aan verandering onderhevig. Tegenwoordig kunnen we contactloos pinnen.… lees verder

WINTERSPORT

Het is soms lastig om de perfecte reisbagage te kiezen om mee te nemen op reis.… lees verder