Trends and Inspiration bol Blog
Menu
27 jun Business

Travelhacks voor de moderne zakenman

Reizen speelt steeds een grotere rol in ons leven en ook voor zakelijke afspraken stapt de moderne zakenman steeds vaker in het vliegtuig, auto of trein. Daarbij wordt het reizen ook steeds makkelijker en relaxter. Zo heb je tegenwoordig auto’s die automatisch bestuurd kunnen worden (autopilot) waardoor er gewerkt, geslapen of zelfs gesport kan worden achter het stuur. En als je dagelijks met de trein reist dan heb je vast wel eens een verse koffie of lekkere snack gekocht bij de wandelende winkel, a.k.a. de Railcatering. In het vliegtuig kan je zelfs een hotelsuite boeken. Mooier nog, binnenkort kan je een luxueuze stoel boeken op het skydeck, een glazenkoepel boven op het dak van het vliegtuig waar je 360 graden om je heen kunt kijken.

skydeck-vliegtuig

De ideale trolley

Tegenwoordig is reizen dus heel makkelijk en functioneel omdat je kan multi-tasken. En als de moderne man dan daadwerkelijk op reis gaat, doet hij dat natuurlijk in stijl. Je wilt daarbij niet inleveren op comfort en daarom moeten de reisaccessoires praktisch zijn met een geraffineerd tintje. Om deze reden is een trolley onmisbaar. In dit koffertje passen namelijk al je benodigdheden en deze is gemakkelijk mee te nemen. Bovendien hebben bijvoorbeeld de koffertjes van Eastpak, Davidt’s, Castelijn & Beerens en Travelite een apart laptop vak zodat ook je computer veilig op bestemming aankomt. Daarbij is deze keurig netjes in te pakken: kleding en andere benodigdheden aan de ene kant en zakelijke spullen aan de andere kant. Zo kun je makkelijk, georganiseerd en stijlvol op reis. Althans, bijna…! Want wat te doen met je pak en das?! Die moeten uiteraard ook mee op zakenreis. Maar in die trolley krijg je deze never-nooit kreukvrij op bestemming. En ook als je je pak aantrekt onderweg blijft deze niet ongeschonden en dat is daarbij ook verre van ideaal.

rollor-suitroller1

De Suitroller

Met de komst van de zogenaamde Suitroller is dit probleem verleden tijd. Met deze stijlvolle en slimme kledinghoes van Roller kan je je kostbare pak makkelijk, kreukvrij en fashion-verantwoord vervoeren. Dankzij een speciaal-ontworpen techniek blijft het pak goed beschermd tegen vuil, vocht en kreukels. Bovendien is deze eenvoudig te dragen door de verstelbare en afneembare schouderriem. En wanneer je op je bestemming aankomt, kan je je pak snel ophangen in je kast aan de oprolbare kleerhanger. Draag je ook graag een das, dan is de kleinere versie van deze roller ook beschikbaar. De tieroller heeft ook een hoogwaardige anti-kreuk-technologie vanbinnen zodat je de das goed beschermd blijft tijdens de reis.

rollor-suitroller6 tieroller-black3

Heb je (nog) geen suit- of tieroller en is je pak of das toch gekreukeld uit de trolley gekomen, dan hebben we een paar travelhacks voor je:

  • Behandel het pak met een mini-stoombad door deze in de badkamer te hangen en de douche op een hoge temperatuur aan te zetten. Door de stoom zullen de meeste (kleine) kreukels verdwijnen;
  • Neem een mini-reisstoomapparaat mee op reis. Je zou ook de stoomstand van een strijkijzer kunnen gebruiken en deze langzaam langs de kreukels bewegen, maar pas dan wel op dat het strijkijzer het pak of das niet raakt; of
  • Loop naar de lokale drogist om een kreukel-verwijderende spray te kopen en deze vervolgens over de kreukels heen te spuiten.
Kom stijlvol en kreukvrij voor de dag

Met deze producten maak je je zakentrip net wat comfortabeler:

Plaats de eerste reactie op Travelhacks voor de moderne zakenman:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Business
Vind de beste laptoptas voor jouw laptop

Gebruik jij voor jouw werk of school een laptop of neem jij jouw laptop vaak… lees verder

Secrid: de portemonnee van nu

De ontwikkelingen in het betaalverkeer zijn continu aan verandering onderhevig. Tegenwoordig kunnen we contactloos pinnen.… lees verder

Back to work!

Back to work en tips om je werkdag sneller, effectiever en leuker te maken! Het… lees verder

Hoe verzorg je je leren tas het beste?

Sinds kort hebben wij een nieuw merk in de collectie van bagageonline.nl: DSTRCT. Dit Nederlandse… lees verder