Trends and Inspiration bol Blog
Menu
07 mei Business, Travel

Secrid: de portemonnee van nu

De ontwikkelingen in het betaalverkeer zijn continu aan verandering onderhevig. Tegenwoordig kunnen we contactloos pinnen. Hiervoor heb je niet eens altijd meer een pas nodig, want met bepaalde smartphones en -watches kan het ook al.

Doordat het contactloos, elektronisch betalen steeds eenvoudiger wordt, zie je dat er steeds minder contant geld in de portemonnees zit. Toch blijft de portemonnee altijd goed gevuld, maar dan met andere producten. Denk aan spaarkaarten, rij- en kentekenbewijzen, OV-chipkaarten en identiteitskaarten. Deze worden allemaal op betaalpasformaat gemaakt.

Meer passen dan brief- en muntgeld in je portemonnee vraagt echter wel om een andere indeling / uitvoering. En dit is waar Secrid goed op ingespeeld heeft.

De Cardprotector als basis voor alle modellen

Ze hebben er met hun producten voor gezorgd dat je passen niet alleen heel blijven, maar ook beschermd worden tegen ongewenst inlezen. Dit alles door hun basisproduct, de Cardprotector, die je in alle modellen terug ziet komen.

De Cardprotector is een pashouder met een gepatenteerd mechanisme die ervoor zorgt dat met slechts één simpele beweging je passen trapsgewijs naar buiten schuiven. Je passen buigen en breken niet, omdat de behuizing van aluminium is. Daarnaast worden ze beschermd tegen digitale diefstal. De (betaal)passen van nu hebben chips die draadloze communicatie mogelijk maken. Die zorgen ervoor dat je in de winkel contactloos kunt pinnen of op het station kunt inchecken. Maar ze brengen ook risico’s met zich mee, omdat ze vanaf een meter gelezen kunnen worden zonder dat je het doorhebt. De aluminium behuizing heeft een beschermende laag die dit tegenhoudt.

Secrid heeft hun collectie sinds 2009, het jaar dat de Cardprotector werd geïntroduceerd, goed verbreed. De Cardprotector is namelijk een uitstekend product wanneer je alleen een paar passen wilt opbergen. Middels de Cardslide hebben ze ervoor gezorgd dat je je Cardprotector kunt uitbreiden zodat je briefgeld en visitekaartjes op kunt bergen.

Verder hebben ze 3 varianten op de markt gebracht die een portemonnee look hebben: de Mini Wallet (drukknoopsluiting), Slim Wallet (billfold variant) en Twin Wallet (drukknoopsluiting met 2 Cardprotectors, kortom: ruimte voor extra veel passen). Allen uitgevoerd in een leren hoes, maar nog altijd dusdanig compact dat ze prima in je broekzak passen. Deze leren hoes zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor extra opbergruimte.

Secrid portemonnees worden in Nederland geproduceerd en geassembleerd. Elk product krijgt een uniek serienummer als bewijs van echtheid.

Secrid vind je bij Bagageonline

Ben je toe aan een nieuwe portemonnee of pashouder en ben je nieuwsgierig geworden naar de Secrid producten? Bekijk dan gerust het assortiment van Bagageonline. We hebben veel kleuren en uitvoeringen op voorraad waardoor je je favoriete model snel in je bezit kunt hebben.

Ons complete Secrid assortiment vind je hier.

Voor welk Secrid model ga jij?

Hieronder een paar van onze mogelijkheden. Klik op de link in de blog voor ons complete Secrid assortiment.

Plaats de eerste reactie op Secrid: de portemonnee van nu:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Business, Travel
Paklijst en voorbereiden wintersportvakantie met auto

De sneeuwhoogtes zien er veelbelovend uit, de laatste werkdag zit erop en je bent bijna… lees verder

Pak je koffers in en ga zorgeloos op reis!

Jij bent op weg om de Eiffeltoren te zien, maar je koffer heeft het vliegtuig… lees verder

Wereldreizigers: zo doen ze het!

Bijna iedereen kent wel iemand die ervan droomt of het al van zijn bucketlist kan… lees verder

Vind de beste laptoptas voor jouw laptop

Gebruik jij voor jouw werk of school een laptop of neem jij jouw laptop vaak… lees verder