Bagageonline

Bagageonline; uw betrouwbare reispartner

Voor al uw reisproducten vindt u in Bagageonline een betrouwbare partner. Wij leveren al meer dan tien jaar koffers en tassen door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Met de ervaring van onze eigen winkels kunnen we u ook online maximaal helpen.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wij bieden een compleet assortiment

Wij zijn dé specialist op het internet als het gaat om reisbagage. U vindt bij ons koffers voor iedere reis. Wij bieden alle belangrijke en bekende merken en bieden een koffer aan in iedere prijsklasse. Daarnaast bieden wij u reistassen, rugtassen, werktassen en damestassen aan. Als het gaat om een tas voor school, studie of werk dan hebben wij altijd het perfecte model. Al onze artikelen zijn op voorraad en worden kosteloos naar u verzonden. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop dan kunt u het artikel altijd kosteloos terug sturen. Want behalve specialist in reisbagage staat we ook voor gemak. Wij willen u helpen bij de juiste keuze, welke dit ook mag zijn.

Bagageonline is een eerlijke webshop en dit komt tot uiting in het feit dat Bagageonline het thuiswinkel waarborg is toegekend door thuiswinkel.org. Bagageonline.nl handelt conform de richtlijnen van thuiswinkel.org. Thuiswinkel.org is de grootste overkoepelende organisatie waarbij webshops zich kunnen aansluiten indien zij aan de strenge vereisten voldoen. Deze vereisten staan garant voor een betrouwbare partner en bieden maximale zekerheid voor de consument.

Waar kan ik met mijn vragen terecht?

Wij vinden uw mening erg belangrijk en horen graag wat u van Bagageonline.nl vindt en hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Aarzel niet om contact met de klantenservice via info@bagageonline.nl op te nemen als u een vraag of opmerking heeft over Bagageonline of over de producten die wij aanbieden. Wij helpen u graag. Wij zijn ook op werkdagen en op zaterdag van 08.30-17.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 058 - 299 80 88.